Thuis

LEDIKA Flight Case & Stage Truss Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2

LEDIKA Flight Case & Stage Truss Co., Ltd.

 

LEDIKA-VAN HET VLUCHTcomputer-aided software engineering & STADIUM BUNDEL. CO., LTD

 

 

Inleiding


LEDIKA, is één van de belangrijke leveranciers van de systemen van de aluminiumbundel in de internationale markt van China.

Gekweekt aan deskundigheids grote deskundigheid, zijn een hoog niveau van kwaliteit, de efficiënte en moderne productietechnologie en een buitengewoon snel kegelverbindingssysteem de pijlers waarop LEDIKA een uitvoerig assortiment voor alle doeleinden heeft ontwikkeld.

 

 

 

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : LEDIKA

Aantal werknemers : 50~200

Jaarlijkse omzet : 500,0000-700,0000

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

LEDIKA-ONTWIKKELINGSgeschiedenis

 

 

Sinds 2001 voerde LEDIKA met succes het eerste kegelverbindingssysteem uit dat uiteindelijk de belangrijkste innovatie in de bundelmarkt is gebleken te zijn. Na het bereiken en het blijven de belangrijke positie wereldwijd in de lichtgewichtbundelmarkt, heeft LEDIKA een bredere waaier van de systemen die van de aluminiumbundel alle aspecten van de de industrieënvereisten behandelen.

 

 

 

bedrijfsdiensten

De dienst van LEDIKA

 

 

Stadiumstructuur

Gebaseerd op 16 jaar fabrikanten van stadium en bundelmateriaal, houden wij ontwikkeling en bevorderen ons productenontwerp, wij die van onze de vestigingsprojecten leren van de huurdienst en wij houden verbeterend hen. Bij de tussentijd, zullen wij opleidend onze arbeiders om perfecte lassenvaardigheden te krijgen, de het verankeren lassenwerken verzekeren keurig ben, duidelijk.

 

 

 

Bedrijfteam

 LEDIKA-VERKOOPteam

Wij zullen de beste diensten aan klanten leveren. Wij verlenen ook „douane-Kleermaker“ de dienst van u behoefte. Onder het principe van met „continious innovatie, genietend van beste producten en de dienst aan de de updatevraag van de klant“, LEDIKA oprecht wecomes onze vrienden van over de hele wereld.

 

 

 

 

 

CONTACT

Adres: No.6, Wenfa-weg, Dawen-Dorp, Dongchong-Stad, Nansha-District, Guangzhou

Factory Adres:No.6, Wenfa-weg, Dawen-Dorp, Dongchong-Stad, Nansha-District, Guangzhou